Un BMW X3 furat anul trecut în Italia „odihnea“ în curtea unui rădăuțean

Automobilul, care valorează în România aproximativ 40.000 de euro, a fost indisponibilizat, iar polițiștii de la Crimă Organizată caută traficanții Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog au găsit joi, în curtea lui Irinel N. din municipiul Rădăuți, frumusețe de BMW X3, de culoare neagră, fabricat „călduț”, în 2004, cu numere de înmatri-culare de Germania. Informația a venit către ei din partea ofițerilor de la Serviciul de Informații și Protecție Internă, după care procedurile s-au desfășurat operativ. Polițiștii au constatat, verificând evidențele, că automobilul, ce ar valora, în România, aproximativ 40.000 de euro, este dat în urmărire internațională, fiind furat în Italia, în data de 15 octombrie 2004.
 

Luat la întrebări, rădăuțeanul a declarat că are mașina în custodie din luna noiembrie a anului tre-cut, dar nu știe cui aparține exact. El a fost sunat de un ucrainean care l-a rugat să păstreze o vreme automobilul BMW, pe care urma să i-l adu-că un alt vorbitor de aceeași limbă. Ultima mențiune telefonică a ucraineanului a fost că va veni să preia mașina de la Rădăuți peste o perioadă de timp, dar până au apărut polițiștii pe fir, el nu s-a mai arătat. De joi, automobilul furat în Italia a fost indisponibilizat, iar ancheta polițiștilor de la SCCOA caută să stabilească în ce mod a fost traficat BMW-ul către România și, mai ales, cine este implicat în operațiune. Prima bănuială este că ucrainenii sunt doar niște curieri, plătiți de traficanți să „împrăștie” autoturismele furate în alte țări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: