Lucrările la Catedrală, stânjenite de vecini

Primăria și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților caută soluții pentru despăgubirea acestora Primarul Sucevei, Ion Lungu, sprijină finalizarea lucrărilor la Catedrala „Nașterea Domnului”, care, potrivit domniei sale, este o prioritate pentru comunitatea locală. Edilul-șef face apel la cetățeni și oameni de afaceri să contribuie financiar, un cont bancar urmând a fi deschis în acest sens. El consideră că acest edificiu religios este o carte de vizită pentru municipiul Suceava.
 

„Ca primar văd o prioritate în finalizarea lucrărilor la catedrală. Sper să găsim soluții, pentru că aceasta este o carte de vizită, și în toate comunitățile locale în care au fost ridicate asemenea obiective s-au implicat și primăriile”, a declarat dl Lungu. La această dată există probleme cu vecinătățile, terenurile și casele din preajmă, proiectul catedralei prevăzând ca spațiile din imediata apropiere să fie libere, pentru ridicarea anexelor aferente. Conducerea primăriei a purtat discuții cu proprietarii, încercând, împreună cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, să găsească soluții pentru despăgubirea acestora.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: