Eveniment cultural, marți, la Câmpulung

Marți, 14 iunie 2005, de la ora 17,00, Casa de Cultură a Sin-dicatelor Câmpulung Moldovenesc este gazda unui eveniment cultural care, neîndoielnic, va stârni interesul (și, firesc, participarea) unui mare număr de intelectuali câmpulungeni. Este vorba de lansarea remarcabilei lucrări a lui Emil Satco „Enciclopedia Bucovinei”, cu o prezentare realizată de scriitorul Dragoș Nisioiu și de publicistul Mihai Burduja.
 

În continuare, instituția condusă de Vasile Tanu va oferi publicului o călătorie în nordul Franței împreună cu dr. ing. Ion Barbu (din ciclul Călător prin Europa). Evenimentul, manifestarea în ansamblul ei se bucură de patronajul Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: