Avalanșă de adeziuni în PC Suceava

9 personalități politice din județul Suceava care au făcut politică în diverse partide, majoritatea însă în PD, au trecut la Partidul Conservator, filiala Suceava. Printre ex-PD-iștii de marcă se numără Nicolae Catargiu (fost președinte al organizației locale Gura Humorului a PD, care în momentul de față este liderul interimar al PC Gura Humorului), Gheorghe Ștefureac (candidatul PD la Primăria Câmpulung Moldovenesc, care a pierdut alegerile în turul doi) și Florin Artimon (fost secretar general al organizației PD din Câmpulung Moldovenesc).
 

La achiziții de marcă se numără și consilierul local Dorel Țîmpău din Fundu Moldovei, care a fost ales în Consiliul Local pe listele PSD. Președintele organizației județene a PC, dl Constantin Gheorghe, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că cei care au venit de la PD de-misionaseră în prealabil din partid și erau independenți din punct de vedere politic. De altfel, protocolul încheiat în-tre partidele coaliției de gu-vernământ stipulează faptul că PUR, PD și PNL nu-și pot ra-cola unul altuia membrii de partid. Dl Gheorghe a precizat că „noii colegi au venit pur și simplu, în virtutea unor con-vingeri, și nu la insistențele noastre”. Liderul PC a lăsat să se înțeleagă faptul că în pe-rioada următoare vom mai auzi de „transferuri” pe eși-chierul politic, însă a preferat să păstreze tăcerea, deocam-dată. „Vă garantez că vor mai veni la noi consilieri de la alte partide și chiar organizații întregi din teritoriu care acum sunt în opoziție. Schimbarea doctrinei partidului nostru a determinat oamenii să se în-drepte spre noi”, a mai spus dl Gheorghe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: