Asigurații…tratează în continuare cu CJAS problema medicamentelor compensate și gratuite

Problema medicamentelor continuă să frământe asigurații suceveni, ei adresându-se, în număr mare, către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Suceava, fie prin Tel Verde, fie în scris sau la audiențe, pentru a cere amănunte legate de acest subiect.
 

Astfel, în luna mai, prin toate cele 3 mijloace amintite mai sus, 49 de suceveni au dorit să afle lista cu farmaciile care mai aveau fonduri la data respectivă, iar 6 erau nemulțumiți că asigurații care beneficiază de legi speciale nu mai pot obține medicamente gratuite sută la sută, ci la prețul de referință. Asiguraților care doresc să afle ce farmacii mai au fonduri disponibile le precizăm că, dacă au posibilitatea, adică computer cu Internet instalat, pot afla acest lucru de pe site-ul CJAS Suceava, pe adresa www.cassv.ro, datele privind lista farmaciilor fiind actualizate zilnic. Dintre celelalte solicitări ale asiguraților, 19 se refereau la actele necesare obținerii unor dispozitive medicale sau decontarea acestora. În perioada menționată, la CJAS Suceava, Tel Verde a sunat de 15 ori, au fost trimise 20 de petiții, iar la Relații cu Publicul s-au prezentat în audiență 64 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: