Încă șase spectacole

Un nou contract cu Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Primăria Suceava a încheiat un nou contract de colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani. Acesta include 6 spectacole, primăria alocând în acest sens, de la buget, apro-ximativ 117 milioane de lei. Primul spectacol, „Două săgeți”, va fi o premieră absolută și va avea loc pe 26 iunie la Casa Culturii, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Zilele Sucevei”.
 

Municipiul reședință de județ nu are un teatru, o inițiativă privată din urmă cu mai mulți ani soldându-se cu eșec. De aceea, Primăria și Consiliul Local vor să facă o obișnuință din prezența la Suceava a Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Inițiativa se înscrie pe linia angajamentului conducerii executivului de a promova și acorda mai mult sprijin actului cultural. Astfel, un număr important de bilete gratuite au fost orientate către persoane iubitoare de teatru, cu posibilități financiare reduse. Gratuități au fost acordate și cetățenilor care s-au implicat în Campania „Toți pentru curățenia orașului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: