Monden

> Actorul australian Russel Crowe a fost arestat, la New York, pentru că a aruncat cu un telefon într-un angajat al hotelului în care locuia. Acesta a fost lovit drept în față cu telefonul pe care Russel l-a aruncat, furios de faptul că nu reușise să stabi-lească legătura cu familia sa din Australia. După incident, sergentul Mike Wysokowski a declarat că actorul a fost învinovățit de atac asupra unei persoane și provocarea de răni ușoare și a fost dus la secția de poliție. Judecătorul a decis eliberarea fără plata unei cauțiuni și a amânat judecata până pe 14 septembrie. Crowe se afla la New York pentru premiera celui mai recent film al său, Cindarella Man.
 

> Victoria Beckham a dezvăluit, în ziarul The Sun, că ea va fi domnișoara de onoare a lui Elizabeth Hurley. Fosta componentă a formației Spice Girls a spus că Liz i-a cerut să-i fie domnișoară de onoare atunci când se va căsători cu iu-bitul ei, Arun Nayar. „Mi-a spus că ar fi încântată să fiu domni-șoara ei de onoare, iar eu i-am spus că voi accepta, chiar dacă sunt sigură că o să-mi dea o rochie demodată. Iar pantofii, cu sigu-ranță vor fi fără toc și la fel de demodați…”. Se pare că Elizabeth Hurley se va căsători cu Arun Nayar spre sfârșitul anului. > Britney Spears a fost văzută cumpărând haine pentru copii, și nu orice hăinuțe, cu roz, deci, scrie presa americană, copilul va fi o fetiță. La magazinul Petit Tresor din Hollywood, Britney a fost remarcată admirând hăinuțe create de desig-neri celebri și cumpărându-le doar pe cele pentru fetițe. Păturicile și babețelele pe care le-a achiziționat erau toate roz și, deși s-a încercat ca vizita ei să fie secretă, tot s-a aflat ce-a pus în coș: ”Am respectat dorința lui Britney, aceea de a nu face publică vizita sa. Din păcate, este o persoană mult prea cu-noscută pentru a trece neobservată”. Nici Britney, nici soțul ei, David Federline, nu a făcut cunoscut sexul copilului care va veni pe lume la sfârșitul anului. > Tom Cruise a fost alături de iubita sa, Katie Holmes, la premiera celui mai recent film al acesteia, Batman Begins. Au mai fost prezente alte vedete ce fac parte din distribuție – sir Michael Caine, Morgan Freeman și Gary Old-man. Cruise a declarat că a fost încântat să-i fie alături lui Kate, în momente atât de importante pentru cariera ei. Aceasta s-a folosit de ocazie pentru a-și mai declara încă o dată dragostea pe care o nutrește pentru superstarul american: ”De ce ar trebui să-mi fie rușine? Pentru că-l iubesc, pentru că este o persoană minunată de care mi-e dor imediat ce părăsește camera? L-am întâlnit într-o zi specială, cum specială este relația noastră. Sunt cum nu se poate mai fericită!” > Nicole Kidman spune că i se pare „ridicol” să-și petreacă nopțile prin cluburi. „Să fiu cinstită, nu este genul de distracție pe care îl agreez. Am fost într-un club, zilele trecute, nopțile trecute, de fapt. Am stat acolo și am schimbat banalități cu un tip pe care nici nu-l prea cunoș-steam și pe care nici nu-l prea auzeam bine… Ce fel de distracție poate să fie aceasta? Ce să vorbești, când nu se aude decât bubuitul muzicii? Eu am avut noroc, am găsit o scuză, aceea că trebuia să mă trezesc dis-de-dimineață, și am plecat. Poate că, în anii 20, altceva erau cluburile. Sau poate m-am născut eu prea târziu…”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: