Șeful executivului județean cere

Comemorarea tuturor eroilor

Indiferent ai cui sunt morții, trebuie să le cinstim memoria, a spus președintele Mîrza Președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza, a cerut autorităților locale ca joi, de Ziua Eroilor, să co-memoreze victimele confla-grațiilor mondiale, indiferent dacă acestea sunt ostași români sau străini. „Indife-rent ai cui sunt morții, aceștia au murit la datorie. Sunt oameni cărora trebuie să le cinstim memoria”, a spus dl Mîrza, adăugând că speră ca manifestările să fie unele de suflet, de respect față de înaintași.
 

Consiliul Județean a cerut primarilor din județ să se pregătească cum se cuvine pentru ca mâine, de Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor să fie marcată așa cum se cuvine. Executivul le-a pus în vedere șefilor administrațiilor locale să salubrizeze cimitirele, iar la monumentele eroilor să se organizeze acțiuni de evocare a ostașilor căzuți pentru apărarea gliei strămoșești.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI