Trăsnetul a lovit duminică două gospodării

>Pompierii au intervenit la Arbore și la Hârtop, unde incendiile izbucnite de la descărcările electrice au făcut pagube de peste 700 milioane de lei Duminică, 5 iunie, trăsnetul a căzut în două gospodării din județ, provocând incendii ce au avut nevoie de intervenția pompierilor. Din fericire, evenimentele s-au terminat doar cu pagube materiale, fără victime omenești. În jurul orei 15, trăsnetul a lovit gospodăria Floarei B. din localitatea Arbore, focul făcând scrum bunuri de aproximativ 600 milioane de lei. Pompierii Gărzii de Intervenție Siret au reușit localizarea și stingerea incen-diului pe la ora 18, salvând casa de locuit a femeii și anexele; ei au scos la timp, din flăcări, două vaci și doi porci.
 

Au ars totuși acoperișurile șurii și al adăpostului de animale, pe o suprafață de circa 200 de mp., bucătăria de vară, vreo 3 mc de lemn de foc, 2 mc de che-restea și cam 5 tone de fân. Alte 120 de milioane de lei au fost mistuite de foc, în urma trăsnetului ce a căzut, în jurul orei 17, în gospodăria lui Ion M. din Hârtop. S-au aprins și s-au „topit” în ceva mai mult de o oră bucătăria de vară a omului și adăpostul de animale, construcții ce ocupau peste 110 mp și circa 2 tone de fân. Pompierii militari de la Fălticeni au întâmpinat greutăți în localizarea incendiului, care s-a manifestat foarte violent și care tindea să se întindă în vecinătăți. Au re-ușit însă să o facă, salvând de la distrugere imo-bilul de locuit ca și o gospodărie vecină.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: