Colegiul Național „Ștefan cel Mare“

Concursul „Miss Preuniversitaria – 2005“ a desemnat învingător

> Spectacolul, organizat cu stângăcii și poticneli, a fost salvat de cele 13 „grații” concurente și trupa „Akcent” Prima ediție a concursului “Miss Preuniversitaria” la Su-ceava a creat, vineri seara, mare agitație în sala Casei de Cultură. Prietenii și colegii nu concepeau ca favorita lor să nu câștige, așa că sala s-a umplut cu mult timp înainte de începerea spectacolului de „galeriile” liceelor. Interesul pentru obținerea titlului de cea mai frumoasă dintre frumoasele preuniversitare din Suceava a fost, după cum era de așteptat, foarte mare. În fața juriului s-au prezentat și au concurat nu mai puțin de 13 „grații”, reprezentante ale sexului frumos, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a intra în posesia marelui premiu și au oferit, în majoritatea cazurilor, imaginea eleganței, decenței, bunului gust, în mod firesc, rezultat al orelor de pregătire și nopți nedormite înaintea “luptei”.
 

Dacă, în ceea ce privește prezentarea fetelor, nu avem a ne plânge, pentru că ele au salvat în parte spectacolul, trebuie să spunem că cei care au coordonat acțiunea nu se pot bucura de laudele noas-tre. Sistemul inovator de pre-zentare ales, în care nu se cu-noștea cine mai vorbește, cu numeroase greșeli de prezen-tare sau… neprezentare – când sala habar nu avea cine sau ce formație e pe scenă – a dus, de multe ori, la enervarea publi-cului prezent sau la râsete îndelungi. Cu toate acestea, separând poticnelile altora, concurentele și-au văzut de treabă și au depus toate efor-turile pentru ca, în cadrul celor trei probe – “ținuta de zi, cos-tumul de baie și «descoperă pasiunea»” să obțină aplauzele celor din sală și un punctaj cât mai mare din partea juriului. Toate greșelile coordonato-rilor urmau să fie spălate com-plet de băieții trupei „Akcent”, care au făcut furori chiar din culise, în timp ce au dat auto-grafe și au încurajat fetele con-curente. După ce au recunos-cut pe scenă ca „cele mai fru-moase fete sunt în Moldova”, cei patru de la „Akcent” au oferit un show de aproximativ 40 de minute, în timpul căruia sala a fost în picioare, cântând împreună cu ei. “Rochia de seară” a fost și momentul în care emoțiile au atins culmea. Juriul a desem-nat câștigătoarele, care au zâmbit până în ultimul moment, chiar dacă nu au fost no-minalizate. Elegante și fru-moase, pline de tinerețe și de „ceva”-ul care le-a făcut re-marcate, au ieșit în față Alexandra Brădățan (locul trei), Raluca Nenic, (locul doi) și Andreea Lucan, care a ocupat locul întâi. Marele premiu și titlul de “Miss Preuniversitaria – 2005” al primei ediții organizate la Suceava a intrat în posesia Alexandrei Beale, eleva de 16 ani a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, concurenta cu numărul 1. Aplauzele finale, susținute frenetic de urale, au adus totuși mulțumirile participanților, pentru organizatori – Liga Studenților din Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Complexul sportiv „Fly Dance”, Disco “For You” și o serie de alți sponsori suceveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: