India vine la Suceava

Oamenii de afaceri din India și-au arătat disponibilitatea de a veni să investească în Bucovina și în municipiul Suceava. Ambasadorul Indiei la București, Excelența Sa Ajai Malhotra, a fost prezent ieri la Suceava, unde a purtat discuții cu primarul Ion Lungu, în urma cărora a rezultat dorința evidentă a indienilor de a dezvolta în zonă o rețea turistică de 5 stele. Dl Lungu ne-a spus, după discuția cu ambasadorul, că indienii doresc să investească în turism în două regiuni din România, în Delta Dunării și în Bucovina.
 

Primarul susține că E.S. Ajai Malhotra a vorbit în numele unui club de oameni de a-faceri din India, care își do-resc să vină în România, iar Suceava este una din desti-națiile favorite, pentru că are aeroport internațional și le-gături cu toate mănăstirile din județ. „Noi le vom acor-da tot sprijinul și îi vom pri-mi cu mare plăcere pe oa-menii de afaceri indieni. In-tenționez chiar să am în peri-oada următoare și o discuție cu operatorii de turism din județ, pentru a pune la punct o ofertă serioasă”, a precizat dl Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI