Bucovina Construct și-a deschis porțile

Timp de cinci zile, sucevenii au prilejul să compare și, eventual, să cumpere o diversitate de produse din domeniul construcțiilor oferite spre vizionare, testare și vânzare publicului larg de către expozanții la „Bucovina Construct – 2005”. Cea de a VIII-a ediție a expoziției cu vânzare a fost ieri deschisă în mod oficial în prezența reprezentanților autorităților, a organizatorilor, expozanților și a presei.
 

Esplanada și foaierul Casei de Cultură Suceava au fost „invadate” de stan-durile și căsuțele-mostre ale celor aproximativ 40 de partici-panți la Bucovina Construct, care s-au întrecut în a prezenta produse ale unor mărci renumite precum Lindab, Bramac, Veka, Trocal, Bauplast, Kober, Dufa, Caparol, Junkers, Aco, Gardinia, Buderus, Rehau, Viessmann, Bosch, Gealan, Neoset, Egger, Tico Electronics, Raychem. La târg participă atât firme din județ, cât și din țară, dintre care amintim pe Alpha Construct New Coda, Amilux, Ammon Group, Anmir, Casa Plus, Călimănel, Castanilor Serv Com, Ceramica Iași, Cerplast, Deco Design, Ecoterm Group, Electro-utilaj Câmpina, Fretta Design, General Construct, Gervis, Gireli, Global Design, HIGH TECH, Itacon, Ispal, KE-Ba Aluminiu, Maluk, Moldsilva, Nerva Prodcom Bunești, Petrobel Com, Re-sident Company, Rompipes Enterprises, Roplast Thermo, Revine, Ro/Palmira, Saniterm, Storo, S.U.C.T, Tauzend Mark Com, Tehnoactiv, Total Construct și X-pert Production. Sucevenii pot găsi în aceste zile la Bucovina Construct sisteme de termo și hidroizolații, sisteme de acoperișuri me-talice, gresie porțelanată, parchet laminat, garduri zincate plas-ticate, gips-carton, ferestre de mansardă, adezivi și gleturi, lacuri și vopsele, tâmplărie PVC cu geam termopan, decorațiuni inte-rioare, tablă tip țiglă, obiecte sanitare, instalații și centrale ter-mice, instalații și accesorii electrice, corpuri de iluminat, hidro-foare, stații de pompare, ferestre și uși de lemn și PVC, blocuri ceramice, materiale profesionale pentru finisaje interioare și exterioare, mobilier, șeminee, uși de garaj, panouri solare, utilaje pentru construcții și prelucrarea lemnului și chiar case de vacanță.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI