PPRM vrea dezbatere și atitudine

„Refuzăm să fim luați drept calul troian al altcuiva” – a declarat liderul PPRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, referindu-se la prezența trupelor române în Irak România trebuie să-și retragă trupele din Irak, este de părere liderul Organizației Județene a Partidului Popular România Mare, ex-senatorul Gheorghe Acatrinei, care a declarat, într-o conferință de presă, că forul legislativ suprem al țării este cel care poate să se pronun-țe în acest sens.
 

Gheorghe Acatrinei

PPRM a inițiat o dezbatere pe această temă, solicitând partidelor parlamen-tare să ia atitudine. Popularii de la România Mare se întreabă dacă militari români au statut de trupe de ocupație sau de aliați discreți ai no-ului guvern irakian. Ei sunt nelămuriți asupra practicării de către țara noastră a doctrinei ata-curilor preventive, precum și a calității Româ-niei de exportator de democrație. Domnul Acatrinei relevă că, în conformitate cu doctrina militară națională, armata română nu a partici-pat niciodată la campanii de cotropire, fiind preocupată doar de apărarea hotarelor patriei. „Suntem un stat de drept și am ajuns în stadiul în care suntem capabili să gândim foarte bine orice mișcare făcută. De aceea, refuzăm să fim luați drept calul troian al altcuiva”, subliniază fostul parlamentar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: