Nimeni nu regretă plecarea consilierului județean Petre Simeria

Plecarea din rândul consilierilor județeni ai PUR – actualmente Partidul Conservator, a dlui Petre Simeria și trecerea sa în rândul membrilor PSD este considerată de liderul județean al PC, dl Constantin Gheorghe, drept o „pierdere pentru noi din punct de vedere statistic”. Dl Gheorghe nu a dorit să facă prea multe comentarii pe seama acestui incident, dar a vrut neapărat să lămurească lucrurile în sensul că plecarea dlui Simeria nu înseamnă o lovitură pentru partid.
 

Constantin Gheorghe

De altfel, dl Simeria a fost înlocuit la conducerea organizației municipale cu aproximativ o lună în urmă, domnia sa nefiind prezent în sală nici măcar pentru a-și prezenta raportul de activitate pe ultimii ani. Liderul PC l-a mai acuzat pe dl Simeria de faptul că a trecut la o campanie de „racolare de membri” ai fostului PUR. „Mai mulți aleși locali de-ai noștri din teritoriu au fost contactați de dl Simeria și li s-a propus să treacă la PSD, dar a fost refuzat în termeni hotărâți”, a precizat dl Gheorghe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: