Candidat la „sesiunea“ din toamnă

Liderul județean interimar al Partidului Conservator, dl Constantin Gheorghe (senator), și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al organizației, premieră în istoria partidului nou înființat în România prin transformarea PUR în PC. Dl Gheorghe a spus duminică la Suceava: „Funcția de vicepreședinte al Partidului Conservator la nivel național nu reprezintă un impediment pentru a candida la șefia organizației județene. Statutul nu mă împiedică să candidez”. Domnia sa este, deocamdată, singurul care și-a anunțat candidatura la această funcție, din datele pe care le avem nemaiexistând doritori.
 

Alegerile vor avea loc în toamnă, până atunci vor ur-mând a fi organizate alegeri în toate orașele și comunele din județul Suceava. La nivelul organizației județene vor exista două funcții noi, față de ceea ce a existat până acum în PUR, cele de prim-vicepreșe-dinte și secretar general, func-ții exclusiv politice, în sensul că cei care le vor ocupa vor trebui să se dedice vieții de partid ca oricare angajat al unei firme. „Cei care vor ocu-pa aceste funcții vor trebui să stea tot timpul la partid, pen-tru că ele sunt funcții efectiv politice”, a spus dl Gheorghe. Cei doi vor fi plătiți din banii pe care partidul îi va obține din cotizații și sponsorizări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: