PPCD Suceava critică starea precară a străzilor

Prim-vicepreședintele organizației județene a Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Cristinel Macovei, s-a plâns ieri, într-o conferință de presă, de proasta condiție a infrastructurii rutiere din municipiul reședință de județ. Purtătorul de cuvânt al creștin democraților suceveni spune că, după ce plombarea a început cu aplomb înainte de Paște, din păcate aceasta s-a oprit.
 

Liderul PPCD compară situația șoselelor din municipiu cu cea, notorie de acum, a drumului național care face legătura dintre județul Suceava și Bistrița-Năsăud, precizând că aceasta este cel puțin la fel de dezastruoasă. „Sărbătorile s-au încheiat de două săptămâni și nu s-a mai făcut absolut nimic. Credem că Primăria ar trebuie să înceapă serios reparațiile în municipiul Suceava, astfel încât să existe și străzi pe care să nu faci tot felul de acrobații, încercând să te ferești de o groapă și să dai în alta”, a subliniat Cristinel Macovei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI