Încă un „steag verde“ în județul Suceava

“Am primit steagul verde!”, a exclamat prof. Elena Catargiu, directorul Școlii cu Clasele I-VIII Nr. 3 “Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, sâmbătă, 6 mai a.c. Din 108 școli aspirante la titulatura “Eco”, școala câmpulungeană este a 26-a din țară și a 3-a din județ, plasând județul pe primul loc – celelalte școli sunt C.N. “Mihai Eminescu”, C.T. “Petru Mușat” Suceava, Școala cu Clasele I-VIII Bosanci.
 

Coordonat de Centrul carpato-danubian de ecogeologie (CCDG), în colaborare cu Fundația internațională de educație ecologică (FEE) București, Programul Eco-Școala – la nivelul școlii fiind reprezentat de înv. Nicolaeta Bogos și de prof. Paula Lămășanu – s-a bucurat și de sprijinul unor parteneri autohtoni: Agenția de Protecție a mediului Suceava, Primăria Câmpulung, Consiliul Local, ICAS, Ocolul Silvic Tomnatic, Comitetul de părinți. Invitații – Mihaela Mișu, operator națio-nal la CCDG, Viorica Scăunașu, reprezentant zonal, Elena Burduja, de la APM, prof. metodist Gica Pînzaru, de la CCD, Ovidiu Tudorici, viceprimarul municipiului, cari-caturistul Mihai Pînzaru-PIM – au fost păr-tași la bucuria comunității școlare, într-un cadru festiv: imnul “eco”, “Dansul florilor”, sceneta “În luptă cu mizerobaurii”, cântece corale dirijate de prof. Emil Forfotă. Școala se va bucura, timp de 2 ani, de steagul verde, purtând “Certificatul Internațional Eco-Școala” și făcând “pași verzi spre Europa”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI