CSM – Liceul 4, în topul luptelor naționale

Elevii lui Vali Gherasim și Constantin Tăpârjan au obți-nut, la etapa de zonă a Cam-pionatului Național de lupte greco-romane pentru juniori II, patru medalii de aur, prin Florin Bolohan (categoria 42 kg), Costică Bolohan (50 kg), Romeo Matei (63 kg) și An-drei Brânzei (100 kg). Câștigătorii au fost felicitați de conducerea CSM – Liceul 4 Suceava, antrenorul Gherasim declarându-ne: „Am demonstrat încă o dată valoarea școlii de greco-romane a Sucevei. În rest, să vorbească rezultatele”. La categoriile 46 kg, 54 kg, 58 kg, George Rotari, Cezar Buburuzan, respectiv Andrei Bunduc au obținut argintul, respectiv bronzul.
 

Team-ul sucevean, ce s-a clasat pe poziția I, are mari șanse la finalele ce se vor dis-puta în perioada 27-29 mai la București. Directorul CSM Suceava, Constantin Tăpârjan: „Sunt mândru de elevii lui Vali, pe care îi ajut cât pot. Sper ca, la finale, să obțină rezultate dintre cele mai bune. Sunt co-pii talentați, care muncesc mult. Am încredere în capaci-tatea lor de concentrare la o competiție, căci, până la urmă, asta contează”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI