Galerii miniere, în pragul prăbușirii…

Între cele 14 societăți naționale, companii naționale și societăți comerciale aflate sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Economiei și Comerțului, la care se efectuează concedieri colective în anul 2005 și care vor beneficia de prevederile OUG nr. 8/2003 privind stimularea procesului de restructurare, reorganizare și privatizare, cuprinse în Anexa la HG nr. 300/14 aprilie 2005, se află, așa cum am mai informat, și S.C. Min Bucovina SA Vatra Dornei, cu un număr de 150 de persoane.
 

Deja, după cum i-a declarat directorul societății unui coleg al nostru, în ziua de 30 martie 2005 au primit preavize 30 de angajați, alții 100 fiind preavizați în ziua de 25 aprilie, urmând să fie disponibilizați în perioada imediat următoare. Zile negre îi așteaptă și pe alți salariați ai Min Bucovina, primii vizați fiind cei de la Mina Leșu Ursului, unitate care-și va închide… galeriile anul viitor. Mare păcat!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: