“Să nu spunem hop, până nu sărim gardul!”

este de părere principalul Ioan Radu FC Cetatea Suceava are, în momentul de față, o poziție foarte bună în clasamentul Diviziei C1, locul II, la egali-tate de puncte cu lidera FCM II Bacău (39), ceea ce îi dă o opțiune serioasă la promo-varea în Divizia B. Cel mai important câștig după victoria din runda precedentă obținută pe teren propriu în dauna Aerostar-ului din Bacău este acela că jucătorii suceveni au început să creadă în forțele lor.
 

Dincolo de declarațiile mai mult sau mai puțin pompoase ale primarului Ion Lungu și ale președintelui clubului Silviu Stănescu, care spun, bazându-se pe o intuiție probabil perso-nală, că obiectivul realizabil (nota bene!, realizabil) al e-chipei este promovarea în eșa-lonul secund, un lucru benefic pentru iubitorii sportului cu balonul rotund din municipiu este că fotbaliștii Cetății cred tot mai mult în șansa lor. Nu e de colo, până la urmă, să formezi din nimic o echipă, care, cu șase etape înaintea căderii cortinei, are încredere că se poate bate de la anul cu greii Diviziei B. „Victoria cu Aerostar ne-a arătat că nu sun-tem cu nimic inferiori adver-sarilor cu care ne luptăm pen-tru șefia clasamentului. Avem un moral excelent, suntem bine pregătiți și cred că nu gre-șesc dacă spun că vom câștiga toate cele șase partide pe care le mai avem de disputat”, spu-ne căpitanul de echipă al FC Cetatea, Laurențiu Berezos-chi. Elevii pregătiți de Ioan Radu mai au de susținut patru întâlniri în deplasare și doar două pe teren propriu. FC Ce-tatea joacă astăzi la Rulmentul Bârlad. În deplasare echipa suceveană va mai întâlni Pambac Bacău și CFR Pașcani, precum și codașa clasamen-tului Ceahlăul II Piatra Neamț. Pe „Areni”, sucevenii vor presta în compania dorneni-lor antrenați de Relu Buliga și a ieșenilor de la Poli II. Prin-cipalul Ioan Radu: „Și eu, ca și toți sucevenii, îmi doresc o echipă în B. Dar să nu spunem hop, până nu sărim gardul!” Un gard cam înalt, ce-i drept.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: