Rugbi, Divizia (încă) Națională

Ultima strigare înainte de cântecul de lebădă

Echipa de rugbi a municipiului reședință de județ, CSM Eldoforest Bucovina întâlnește astăzi pe teren propriu (Stadionul „Unirea”) Contor Zenner Arad. Meciul, contând pentru penultima etapă a campionatului, e unul fără miză, întrucât ambele formații nu au nici de câștigat, nici de pierdut în urma lui.
 

Elevii lui Constantin Vlad, deja retrogradați în eșalonul secund, după ce 6 ani consecu-tiv au fost prezenți în elita rug-biului național, se vor strădui să ofere publicului spectaco-lul sportiv ce a cam lipsit în această ediție de campionat, în timp ce rugbiștii arădeni nu au de ce să tragă tare, decât pentru palmares, în condițiile în care au pierdut calificarea în primele patru echipe, situa-ție ce le-ar fi asigurat prezența în semifinalele competiției. „Ne vom reorganiza pentru Divizia B, în care sper că nu vom sta mult. Până atunci, vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de noi și să le urez un Paște fericit”, a spus selecționerul.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI