Noi adjuncți la Finanțele Publice sucevene

Domnii Ștefan Oprea și Benone Contaș au preluat, de ieri, funcțiile de directori executivi ai Compartimentului Activitate Control Fiscal în cadrul DGFP Suceava. Cei doi au fost instalați în funcție în prezența prefectului județului, dl Orest Onofrei, și a unei bune părți dintre angajații DGFP. În momentul de față, Finanțele sunt conduse de dl Liviu Ostafi, care îi are ca adjuncți pe domnii Oprea, Contaș și Mihai Horodnic. Cel de-al patru-lea adjunct va fi numit în pe-rioada următoare. Dl Contaș are 42 de ani și lucrează din 1991 în Finanțele sucevene.
 

Dl Oprea este cu mult mai tânăr, 34 ani, și are suficientă expe-riență în controlul fiscal. Pre-fectul a declarat, la instalare, că așteaptă de la noua con-ducere să se implice în activi-tatea începută de dl Ostafi în vederea schimbării menta-lității inspectorilor fiscali. Dl Onofrei a fost destul de sarcastic la adresa modului cum se execută controalele la agen-ții economici, spunându-le ce-lor prezenți: „Nu o să mă con-vingeți de ce un agent economic trebuie să primească neapărat în urma controlului o amendă cât de mică. Vă re-amintesc că agenții economici trebuie să fie prietenii dum-neavoastră și invers. Și nu ui-tați că, fără aceste firme, nici eu și nici voi nu ne-am mai lua salariul.” În luna octombrie a acestui an se vor organiza con-cursuri pentru ocuparea de-finitivă a posturilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: