Suceava

Alexandru Băișanu, liderul organizației municipale a PUR

Subprefectul județului, dl Ștefan Alexandru Băișanu, este de duminică noul președinte al Filialei Suceava a PUR. El a fost ales președinte al organizației, după ce anterior ocupase funcția de vicepreședinte. Domnia sa a reușit să strângă 104 voturi din 108 valabil exprimate, celelalte aparținând, surprinzător, domnului Aurel Va-siliu, care, deși nu a candidat, a avut parte de o atare susținere. Conferința de alegeri de duminică a avut câteva particularități, în sensul că sala a fost plină în special de tineri, care, uneori, sunt o masă electorală de manevră și ușor de impre-sionat, tineri cu care dl Băișanu a și „defilat” în campania din primăvara anului 2004 pentru funcția de primar.
 

O altă particularitate a fost absența președintelui organizației municipale, dl Petrică Simeria. Cu toate acestea, lucrările s-au derulat fără probleme, ele fiind conduse de liderul județean al partidului, dl Constantin Gheorghe, care s-a văzut pus în dificila postură de a improviza un raport de activitate al orga-nizației. Domnia sa a argumentat absența domnului Simeria prin existența unor proble-me personale, însă nu a reușit să o facă destul de convingător. Surse din partid spun că dl Simeria s-a răzbunat în acest fel pe faptul că domnului Băișanu i s-a permis să participe cu susținătorii din campanie, studenți ai acestuia, domnia sa fiind profesor de epistemologie. Duminică a fost ales și un consiliu local mu-nicipal format din 21 de persoane, din care mai bine de jumătate provenind din rândul tineretului. Printre greii din cealaltă jumătate se află consilierii locali Mona Săndulescu, Aurel Vasiliu, Dorel Maxim, colegii lor de la județ Petrică Simeria, Constantin Săvescu, Vasile Latiș, liderul județean al PUR, dl Gheor-ghe, și șeful de cabinet al acestuia, dl Ovidiu Ilisei. Pe data de 14 mai, Consiliul Local se va întruni într-o ședință pentru a desemna Biroul Executiv de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: