100 de mineri, disponibilizați

Directorul unității miniere Min Bucovina SA Va-tra Dornei, dl Ioan Moraru, a anunțat că o sută de an-gajați ai acestei unități au primit, luni, preavize, ur-mând a fi disponibilizați în perioada imediat următoare. Dl Moraru a declarat că, în baza programului de restruc-turare a Min Bucovina SA, în data de 30 martie au mai primit preavize alți 30 de angajați.
 

El a arătat că, în cursul acestui an, potrivit Hotărârii de Guvern 300/2005, vor fi disponibilizați 150 de mineri din această unitate și nu șase sute, cum se stabilise inițial. Domnia sa a precizat că programul de restructurare a societății se va încheia în cursul anului 2007, când societatea ur-mează să fie privatizată. Dl Ioan Moraru a mai spus că vor urma alte disponibilizări în această unitate în cursul anului 2006, ca urmare a faptului că mina Leșu Ur-sului își va închide acti-vitatea în totalitate, odată cu expirarea licenței de func-ționare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: