PUR Suceava – (excesiv de) optimist

Singurul reprezentant PUR Suceava în Par-lamentul României, senatorul Constantin Ghe-orghe, susține că, la alegerile viitoare, partidul ar trebui să participe cu liste proprii și să „evite alianțele electorale”. El este convins că partidul pe care îl conduce ar putea obține între 15 și 20% din voturi. Domnia sa a refuzat să facă publice argumentele care îl determină să creadă aceasta, mai ales că ultimele sondaje indică PUR sub cota de 5%.
 

Dl Gheorghe este con-știent de faptul că simpatia populației față de PUR a scăzut în ultima perioadă, dar crede că aceasta va crește printr-o organizare corespun-zătoare. „Trebuie să fim al treilea partid puter-nic din România”, a declarat senatorul la Con-ferința de alegeri a Organizației Municipale Suceava a PUR. Organizația umaniștilor suceveni a avut parte de o evoluție remarcabilă în 2004, după ce dl Gheorghe a preluat șefia partidului, reușind într-un interval de doar câteva luni să dea lecții de politică, cel puțin la nivel local, PNL, PD și PRM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: