Compatibil prin demisie

< Cererea de demisie a deputatului Dumitru Pardău înaintată în decembrie, urmează să fie aprobată de AGA de la Someș SA Dej Deputatul PNL de Suceava Dumitru Pardău a declarat, ieri, că a început procedura de ieșire din starea de incompatibilitate cu calitatea de parlamentar încă din data de 15 decembrie 2004, când a depus, la Someș SA Dej, o cerere de demisie din calitatea de membru al Consiliului de Administrație. Domnul Pardău a declarat că, în urma demisiei pe care a înaintat-o, Consiliul de Administrație al firmei Someș SA Dej a emis decizia 12 673/1/ 15.12.2004, prin care ia act de această decizie.
 

„Nu sunt în situație de incompatibilitate”, a spus dl Pardău, care a precizat că, du-pă validarea sa în calitatea de deputat a întreprins toate de-mersurile cuvenite. „Ciuvică și grupul lui s-au sesizat în baza unei declarații de interese pe care eu am depus-o”, a mai precizat deputatul. El a spus că în locul său a fost numită, interimar, o altă persoană în Consiliul de Administrație la Someș SA Dej. Dl Dumitru Pardău a menționat că deciziile C.A. nu trebuie înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului și că, din câte a înțeles, AGA de la Someș SA Dej se va întruni în curând, urmând să fie aprobată și decizia de înlocuire a sa din calitatea de membru al C.A. Grupul de Investigații Politice, condus de dl Mugur Ciuvică, a constatat că deputatul PNL de Suceava, dl Dumitru Pardău, vicepreședinte al PNL Vatra Dornei, ar fi în incompatibilitate, fiind administrator și membru în Consiliul de Administrație la Someș SA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: