„Vrăjeli“ de Burdujeni, de prostit femeile credule

George Hodoroabă, de 23 de ani, din Burdujeni (Suceava), a fost trimis în judecată și este cercetat în stare de libertate pentru abuz de încredere. Junele a „prostit” până acum cel puțin patru femei, folosindu-se de „vrăjeli” și o clipire mai galeșă în privire, femei de la care s-a ales cu niscai telefoane mobile și bijuterii. Metodele practicate de el nu sunt noi și au existat laolaltă cu prostia sau încrederea prea multă în oameni. N-a iertat pe nimeni – necunoscuți, neamuri sau prietenii neamurilor.
 

De la o femeie a luat pentru vânzare 3 telefoane mobile, dar aceasta n-a mai văzut înapoi nici bani, nici aparatele. Alteia i-a făcut ochi dulci câteva zile, apoi a invitat-o la un restaurant din zona pieței centrale din Suceava. A comandat „una mică”, ceva de mâncare și a făcut tot ce-a fost în stare pentru a crea o atmosferă romantică și de încredere. Motivând că telefonul lui mobil este defect, l-a cerut pe al fetei, s-a făcut că vorbește la el în afara localului și dus a fost. Femeia a rămas fără mobil, dar a fost nevoită să achite și consumația la restaurant. Luni, 11 aprilie, George Hodoroabă s-a întâlnit cu o vară și prietena acesteia. Le-a invitat și pe acestea la un local din zona Mărășești și s-a dat iar la „trombonit”. L-a atras brățara prietenei și a vrut s-o vadă mai de aproape și a continuat discuțiile tandre învârtind bijuteria pe deget. Folosindu-se din nou de tehnica „vin imediat, trebuie să mă întâlnesc cu cineva în fața restaurantului”, burdujeneanul a ieșit, iar fetele nu l-au mai văzut. În urma celor patru reclamații, polițiștii au anchetat faptele, Georgică a recunoscut cele făcute și, ca urmare, a fost trimis în judecată. Este pasibil de până la 4 ani de pușcărie. Fiind judecat în stare de libertate, polițiștii avertizează femeile credule și dornice de companie să studieze bine fotografia junelui de Burdujeni și să nu se încreadă în „vrăjeala” lui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: