Stomatologi de ocazie

Subprefectul județului Suceava, dl Alexandru Băișanu (PUR), a declarat, ieri, că a cerut Inspectoratului Județean de Poliție Suceava să verifice de urgență situația sesizată de Colegiul Medicilor Dentiști Suceava în legătură cu un caz din zona Rădăuți. Mai mulți suceveni din comune din zona Rădăuților au fost nevoiți să se trateze la secția de chirurgie buco-maxilo-facială din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Suceava, după ce li s-a acordat asistență medicală stomatologică de către persoane care practică ilegal meseria de dentist.
 

Această stare de lucruri a fost, de altfel, reclamată Poliției. Pre-ședintele Colegiului Medicilor Dentiști Suceava, dl Ioan Costea, a declarat, ieri, că mai multe persoane, care nu sunt cetățeni români, practică ilegal meseria de dentist în localitățile Horodnic, Ulma, Băișești și Zvoriștea, iar pacienți ai acestora au fost nevoiți să se trateze la Spitalul Județean de Urgență Suceava, la secția de chirurgie buco-maxilo-facială. El a spus că situația i-a fost sesizată de medici din respectivele localități și că a sesizat Prefectura Suceava. Dl Costea a mai spus că situații de acest gen au mai fost sesizate și în alți ani în localități ale județului Suceava, dar că „nu s-au luat măsuri”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: