Neculai Bujor, suspendat din funcție

< Domnia sa face obiectul preocupărilor PNA, fiind bănuit de gestionarea defectuoasă a unei sume de 70 miliarde lei Fostul director economic al Primăriei municipiului reședință de județ, Neculai Bujor, a fost suspendat din funcția pe care o ocupa în cadrul aparatului propriu al executivului. Anunțul a fost făcut de edilul-șef Ion Lungu, care a precizat că măsura s-a luat conform legii, ca urmare a începerii urmăririi penale față de acesta. Neculai Bujor face obiectul preocupărilor Parchetului Național Anticorupție, fiind bănuit de nereguli în administrarea unei sume de circa 70 miliarde lei, în perioada 2002-2004, în care a deținut principala poziție de administrator al banului public.
 

Banii ar fi fost cheltuiți în defavoarea bugetului local, prin achiziționarea de produse de la societăți cu al căror patron dl Bujor ar fi avut relații de rudenie. Ex-directorul economic ocupa în aparatul propriu al executivului municipiului reședință de județ postul de consilier superior la Compartimentul de transport public local. Primarul Ion Lungu a ținut să precizeze că, în cazul în care i se va demonstra nevinovăția, Neculai Bujor va avea retroactiv parte de toate drepturile salariale de care s-ar fi bucurat în caz de nesuspendare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: