La Fălticeni – „premise importante pentru succes”

> Miercuri, Banca Transilvania și-a deschis aici o agenție > În curând, la Suceava, alte două agenții Banca Transilvania a inaugurat miercuri, 13 aprilie, Agenția Fălticeni. La manifestare au participat conducerea Băncii Transilvania, directorul general Robert C. Rekkers și directorul Sucursalei Suceava, Areta Latiș, primarul Vasile Tofan, viceprimarul Sabin Ghilea, oameni de afaceri locali. În deschidere, dl Robert C. Rekkers a făcut o prezentare a Băncii și a motivat deschiderea sucursalei la Fălticeni: „Vrem să ne extindem foarte puternic în zona Moldovei și acest oraș oferă potențialul necesar dezvoltării băncii noastre, aici fiind peste 30000 de locuitori și aproximativ 1500 de companii, ceea ce reprezintă premise importante pentru succesul Băncii Transilvania, atât în ceea ce privește segmentul persoanelor fizice, cât și al celor juridice.
 

Creșterea băncii noas-tre este rezultatul strategiei care cuprinde, printre obiec-tivele principale, dezvoltarea teritorială. Suntem siguri că Agenția Fălticeni va fi una dintre unitățile de succes și că va contribui la succesul afa-cerilor locale. Luna viitoare vom fi mai puternici în Su-ceava, pentru că vom deschide alte două agenții”. Banca Transilvania deține 138 de sucursale și agenții în întreaga țară, 22 de unități fiind deschise de la începutul anului 2005. În județul Su-ceava Banca Transilvania are alte 3 unități. Dna Areta Latiș, directorul Sucursalei Suceava, a prezen-tat activitatea BT prin agen-țiile din Rădăuți, Vatra Dornei și, mai nou, prin cea de la Fălticeni. În aproximativ două luni urmează deschiderea unei agenții la Gura Humorului. Ea a specificat că succesul Băncii Transilvania se datorează fap-tului că este „o bancă locală, cu o competență locală, de-ciziile se iau aici în România și nu peste hotare, adaptăm oferta de produse și servicii la cerințele dumneavoastră și nu încadrăm cerințele dum-neavoastră într-un tipar pre-stabilit, așa cum o fac celelalte bănci”. Șefului Agenției Făl-ticeni, Sorin Faust Ciobanu, a spus că va lucra într-o echipă tânără, în cadrul unei bănci dinamice și deosebit de fle-xibile, cu produse și servicii adaptate necesității clienților. Agenția de la Fălticeni va oferi clienților toate produse-le și serviciile Băncii Transil-vania și anume depozite, cre-dite, carduri, posibilitatea ef-ectuării operațiunilor prin ATM și POS, cecuri de că-lătorii. În finalul manifestării, in-vitații au fost martorii unui superb foc de artificii desfă-șurat în Piața „Nada Florilor” care, prin amploarea sa, a pu-tut fi urmărit, de altfel, de ma-joritatea fălticenenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: