Zimbrul Siret – Rarăul Câmpulung Moldovenesc 4-0 (2-0)

Zimbrii au dărâmat Rarăul

„Avem di tăti” – așa ar putea suna cronica meciului. Întâlnirea dintre cele două echipe a debutat cu o notă de dominare a oaspeților, care au beneficiat de câteva ocazii bune la poarta adversă. Însă imediat după ultima dintre acestea a ieșit în scenă și Zim-brul. Cu alte ratări! Și ține o tot așa, până ce gheața a fost spartă de un șut violent, din marginea careului, bine plasat (sub bara transversală), de către Olaru Mihai. 32 a fost minutul, iar la al doilea gol cronometrul arbitrului arăta 40.
 

Modul: intuiția de atacant a lui Ciustea Bogdan și bâlbele fundașilor câmpulungeni. A doua repriză a început și s-a încheiat sub semnul golului: min. 51 și 89, autori Pârlog și Orășanu, cu ajutorul coechi-pierilor, dar purtând totuși și amprenta personalității lor… La meci au mai fost: una bucată penalty ratat de câmpulungeni, una bucată cartonaș roșu, „beneficiar” – Zimbrul, și mai multe ratări decât este permis de către Zeul Fotbal muritorilor care „bat mingea pe maidan sau în curtea școlii…”. Nimic de reproșat însă ar-bitrilor Amariei Vasile, Ciofu Viorel și Leonte Mihai din Fălticeni. Observator – Ște-fanovici Gheorghe (președinte al Comisiei de arbitri).

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: