Zimbrul Siret – Rarăul Câmpulung Moldovenesc 4-0 (2-0)

Zimbrii au dărâmat Rarăul

„Avem di tăti” – așa ar putea suna cronica meciului. Întâlnirea dintre cele două echipe a debutat cu o notă de dominare a oaspeților, care au beneficiat de câteva ocazii bune la poarta adversă. Însă imediat după ultima dintre acestea a ieșit în scenă și Zim-brul. Cu alte ratări! Și ține o tot așa, până ce gheața a fost spartă de un șut violent, din marginea careului, bine plasat (sub bara transversală), de către Olaru Mihai. 32 a fost minutul, iar la al doilea gol cronometrul arbitrului arăta 40.
 

Modul: intuiția de atacant a lui Ciustea Bogdan și bâlbele fundașilor câmpulungeni. A doua repriză a început și s-a încheiat sub semnul golului: min. 51 și 89, autori Pârlog și Orășanu, cu ajutorul coechi-pierilor, dar purtând totuși și amprenta personalității lor… La meci au mai fost: una bucată penalty ratat de câmpulungeni, una bucată cartonaș roșu, „beneficiar” – Zimbrul, și mai multe ratări decât este permis de către Zeul Fotbal muritorilor care „bat mingea pe maidan sau în curtea școlii…”. Nimic de reproșat însă ar-bitrilor Amariei Vasile, Ciofu Viorel și Leonte Mihai din Fălticeni. Observator – Ște-fanovici Gheorghe (președinte al Comisiei de arbitri).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: