Susținere

Noul lider municipal al PNL Suceava, dl Gabriel Gospodaru, a anunțat, ieri, că-l va sprijini la șefia organizației județene pe actualul președinte interimar, prefectul Orest Onofrei. Domnul Gospodaru a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că această susținere o face în nume personal, fără a angrena, deocamdată, organizația municipală.
 

„Deocamdată nu a avut loc nici o ședință a noului Birou Municipal Permanent. Până la Confe-rința de alegeri la județ mai e vreme. O poziție oficială o vom adopta după ce candidații își vor anunța intenția de a participa la competiție”, a declarat domnul Gospodaru. Liderul PNL speră, totuși, ca organizația munici-pală să-l susțină pe domnul Onofrei la funcția de președinte. PNL Suceava va fi prezent la această Conferință cu 70 de delegați, desemnați acum o săptămână.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: