Rugbi, Divizia Națională

Spectrul retrogradării sucevenilor – pregnant, speranța în minuni – așijderea

Meciul de rugbi dintre CSM Eldoforest Bucovina Suceava și Minerul Lupeni ce ar fi trebuit să dispute ieri pe terenul echipei bucovinene s-a amânat. Conducerea formației miniere a cerut federației de resort acest lucru, motivând probleme organizatorice. Aflați în poziție clar retrogradabilă, sucevenii vor da piept cu cei din Lupeni pe 7 mai. Elevii antrenorului Constantin Vlad ar trebui, pentru a se salva de la căderea în eșalonul inferior, să înceapă și să câștige, dacă nu toate meciurile, cel puțin pe acela din deplasare cu Știința Petroșani.
 

După 6 ani consecutiv de prezență în Divizia Națională, spectrul amar al retrogradării, însă, e tot mai pregnant. Chiar dacă selecționerul Vlad afir-mă: „Nu vom renunța până în ultima secundă a campiona-tului, la fel cum am făcut-o în fiecare an. Ne vom bate pentru a rămâne în primul eșalon rugbistic”.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: