Rugbi, Divizia Națională

Spectrul retrogradării sucevenilor – pregnant, speranța în minuni – așijderea

Meciul de rugbi dintre CSM Eldoforest Bucovina Suceava și Minerul Lupeni ce ar fi trebuit să dispute ieri pe terenul echipei bucovinene s-a amânat. Conducerea formației miniere a cerut federației de resort acest lucru, motivând probleme organizatorice. Aflați în poziție clar retrogradabilă, sucevenii vor da piept cu cei din Lupeni pe 7 mai. Elevii antrenorului Constantin Vlad ar trebui, pentru a se salva de la căderea în eșalonul inferior, să înceapă și să câștige, dacă nu toate meciurile, cel puțin pe acela din deplasare cu Știința Petroșani.
 

După 6 ani consecutiv de prezență în Divizia Națională, spectrul amar al retrogradării, însă, e tot mai pregnant. Chiar dacă selecționerul Vlad afir-mă: „Nu vom renunța până în ultima secundă a campiona-tului, la fel cum am făcut-o în fiecare an. Ne vom bate pentru a rămâne în primul eșalon rugbistic”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: