Meeting până la miting

Sindicaliștii din cadrul Federației Energetica, afiliată la BNS, vor decide astăzi la Suceava numărul participanților la mitingul de protest ce va avea loc la București, prin care se va cere nemodificarea actualului Cod al muncii. Liderul județean al BNS Suceava, dl Iordănel Secrieru, ne-a declarat, ieri, că la Suceava va avea loc Consiliul Național de Conducere al Federației, la care sunt așteptați să participe toți liderii sindicali afiliați.
 

Ședința va fi prezidată de președintele Federației, domnul Vasile Domocoș, secundat de președintele executiv, domnul Ioan Pisc. Sindicaliștii vor discuta aspecte legate de încheierea contractului colectiv de muncă pe 2005, modificările ce se doresc a fi aduse la Codul muncii și vor stabili numărul de par-ticipanți la miting.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: