Marius Vătafu, cam la mijloc…

Liderul municipal al PNL Suceava, dl Dan Gospodaru, a anunțat, ieri, că așteaptă finalizarea cercetărilor în cazul așa-zisului furt de bannere, de care liberalul Marius Vătavu este acuzat, în urma campaniei de la alegerile generale de anul trecut. Domnul Vătavu, care este liderul județean al tinerilor liberali, a recunoscut că a luat un banner de pe clădirea Casei Culturii Suceava în timpul campaniei, însă, susține că a făcut-o ca urmare a unei confuzii.
 

Domnul Gospodaru a explicat că, deocamdată, nu are informații exacte în legătură cu finalizarea cercetărilor și că așteaptă rezultatul acestora pentru a putea adopta o poziție. „Așteptăm să vină un răspuns oficial de la organele abilitate. Atâta timp cât este doar cercetat nu putem să-l acuzăm de nimic”. Subiectul Marius Vătavu a revenit în atenție după ce acesta a fost anunțat ca posibil director al Direcției Generale a Taberelor Suceava, postură în care trebuie analizată com-patibilitatea sa cu funcția de consilier județean. Domnul Gospodaru susține că, în cazul în care „se constată incompatibilitatea”, îi va cere domnului Vătavu să opteze între funcția de consilier și cea de director la Tabere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: