Fiscul nu iartă nici propriii angajați

Doi dintre supraveghetorii fiscali ai SC Eurodrinks SRL Dornești, firmă diagnosticată de inspectorii DGFP și comisarii Gărzii Financiare Suceava ca având o grămadă de „bube” de gen, au fost sancționați cu diminuare salariului cu 5% pe o lună de zile. Este vorba de Daniel Vaslav și Costel Valentin Lupașcu, ce au fost acreditați de DGFP să efectueze verificări la firma în cauză.
 

Ei au fost depistați de comisia disciplinară a instituției că nu ar fi sesizat conducerii faptul că gardul fabricii producătoare de alcool era distrus parțial. În aceste condiții, accesul (dar mai ales ieșirea din unitate) se făcea altfel decât printr-un singur loc. La SC Eurodrinks, prin spărtura de rigoare s-ar fi sustras în timp importante cantități de alcool. Măsuri mai drastice n-au fost luate împotriva celor doi întrucât s-a constatat că sunt la prima abatere. Directorul Fiscului, Liviu Ostafi, spune că va sancționa prompt orice alunecare înspre nerespectarea legii a subordonaților săi

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: