Pentru mizeria de pe malurile cursurilor de apă

Șase primării au fost sancționate

Mai multe primării din județul Suceava s-au ales cu sancțiuni aplicate de lucrătorii Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu, ele făcându-se vinovate de ignorarea obliga-țiilor privind asigurarea curățeniei pe malul cursurilor de apă. Potrivit Comisarului-șef Constantin Huțupaș, au primit avertismente 6 executive locale, respectiv cele din Marginea, Vama, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi.
 

Întrucât nu a luat măsurile prevăzute de lege pentru salubrizarea malului râului Moldovița, primarul comunei Moldovița, Nicolae Chiforec, a primit de la comisarii de mediu o amendă de 15 milioane lei. Zilele acestea, cu prilejul lunii curățeniei, administrațiile locale sunt obligate să orga-nizeze de acțiuni înfrumusețare a localităților. În campanie se va acționa pentru curățarea zonelor insalubre, a cursurilor de apă, îngri-jirea podurilor, podețelor, căilor de comu-nicație, spațiilor verzi și pentru desființarea depozitelor de deșeuri necontrolate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: