Liderii liberali consideră PSD ca pe o amenințare

PNL Suceava începe ofensiva

Vicepreședintele PNL, dl Gheorghe Flutur, a cerut, duminică, membrilor organizației municipale PNL Suceava să fie agresivi față de PSD, astfel încât „să nu i se mai facă lui Cozmâncă dor de putere”. Domnul Flutur a afirmat în cadrul amintit că le cere imperativ acestora să fie mai ofensivi, „pentru că mașina de propagandă a PSD a funcționat și funcționează”. El a afirmat că PNL va trebui să guverneze „inclusiv la Consiliului Județean Suceava” unde președinte este Gavril Mîrza (PSD), apreciind că nu trebuie ca județul Suceava să mai fie condus de „baroni, de președinți ilegali”.
 

„Este un apel imperativ. Să terminăm cu atitudinea de partid mic, de partid de opoziție!”, a spus domnul Flutur, care a cerut membrilor PNL să devină mai ofensivi. „Solicit parlamentarilor de Suceava, liderilor organizațiilor din județ să iasă mai ofensiv în public, să nu i se mai facă lui Cozmâncă dor de putere după ce de-abia au plecat de la putere”, a mai spus ministrul. Vicepreședintele liberal a mai spus că la Suceava „burghezia comunistă” continuă să fie puternică, arătând că foștii directori PSD de instituții descentralizate au fost angajați de dl Gavril Mîrza, la Consiliul Județean Suceava. „Gavril Mîrza a făcut o celulă ca Saddam Hussein cu îngerași comuniști care au guvernat județul Suceava”, a spus domnul Flutur.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: