Ministrul Gheorghe Flutur nu lasă biciul din mână

Comandă pentru prefectul Onofrei: Spargeți „monopolul PSD” din județul Suceava! Vicepreședintele PNL, dl Gheorghe Flutur, a cerut, duminică, prefectului Orest Onofrei să verifice firmele membrilor PSD, arătând că acestea s-au constituit într-un „monopol” în județ. Domnul Flutur a afirmat, în cadrul Conferinței municipale PNL Suceava, că județul Suceava „este ocupat” de „un monopol de firme PSD”, care au con-tribuit în campanie la bugetele PSD.
 

Gheorghe Flutur

„Nu puteți încăpea dumneavoastră și copiii dum-neavoastră să vă faceți o firmă și să intrați pe piață, fie de construcții, fie de consul-tanță, fie din orice alt domeniu pentru că a fost și este o relație mafiotă în acest domeniu”, a spus domnul Flutur. El a cerut deci prefectului să verifice aceste firme, care monopo-lizează piața suceveană. „Solicit prefectului să facă ordine în acest domeniu, să treacă la verificări foarte hotărâte pentru că indiciile noastre sunt foarte clare”, a mai spus ministrul. El a solicitat pre-fectului de Suceava să verifice și toate tranzacțiile cu terenuri făcute de „burghezia comu-nistă” în acest județ.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: