Gheorghe Flutur îl sancționeazăpe Nicolae Văcăroiu

Ministrul agriculturii, dl Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Conferința municipală PNL Suceava, că, prin poziția adoptată față de proprietatea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților , președintele Senatului, dl Nicolae Văcăroiu, dă dovadă de „nostalgie pentru vremurile de colhoz”. Domnul Flutur a spus că „Văcăroiu își aduce aminte, probabil, cum petrecea week-end-urile la cabana de vânătoare de la Sadău, bine întreținută de corpul silvic”.
 

El a criticat faptul că Văcăroiu s-a pronunțat pentru transmiterea în administrare și nu în proprietate a celor 90 000 de hectare Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, arătând că „niciodată ei nu au înțeles proprietatea privată”. „Nu es-te posibil să jucăm alba-neagra cu proprietatea privată”, a spus domnul Flutur, care a arătat că, dacă în luna no-iembrie 2004 Guvernul PSD a adoptat o Ordonanță de îm-proprietărire, în ianuarie 2005 PSD se gândea să revină asupra acestui act normativ, pentru că nu a câștigat ale-gerile. „Au înțeles proprieta-tea numai pentru ei și pentru baronii lor”, a spus ministrul Agriculturii. Dl Nicolae Văcăroiu a declarat vineri la Suceava că, personal, consideră că Arhie-piscopia Sucevei și Rădăuților ar trebui să primească în ad-ministrare și nu în proprietate cele 90 000 de hectare de pădure.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: