Un fals jandarm oferea „protecție” comercianților

O patrulă a poliției municipiului Suceava, formată din agenții Mihai Pintilie și Eusebiu Tataru, din cadrul Biroului ordine publică, se aflau, joi, în timpul serviciului, în Piața agroalimentară din cartierul George Enescu. Cei doi s-au sesizat de prezența, aici, a unui individ, care îi spusese unei vânzătoare că lucrează la Jandarmi și că ar fi în control prin zonă. Înfățișarea și comportamentul acestuia trădau cu totul altceva. Pentru a lămuri lucrurile, cei doi polițiști l-au oprit pe cel în cauză și i-au cerut să se legitimeze.
 

În acel moment, C. Leonard Rudolf, de 25 de ani, din Suceava, falsul jandarm, a început să dea din colț în colț, recunoscând că s-a dat, și el…, mare! Verificările au stabilit că, de fapt, pretinsul militar nu făcea acest lucru dezinteresat. El reușise deja să primească de la C. Florentina, vânzătoare, suma de 200.000 de lei și un buchet de flori, pentru a o proteja în eventualitatea unor controale. Cu ocazia percheziției corporale, asupra lui s-au găsit două taloane de acces, cu însoțitor, in incinta Inspectoratului Județean de Poliție și a Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava. Fusese, probabil, omul, în cele două instituții și a omis să mai restituie taloanele de intrare. Acum nu mai are nevoie de ele, pentru că, oricum, pentru cercetări, la poliție, intră însoțit. El este învinuit de comiterea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: