Inel dublu

Municipiul urmează a avea două noi moderne sensuri giratorii. Este vorba despre cele din intersecțiile Calea Unirii – Calea Burdujeni și Bulevardul George Enescu – Calea Obcinilor. Ele vor fi amenajate cu inel dublu, respectiv cu două benzi, finanțarea lucrărilor la acestea, precum și la introducerea de noi semafoare fiind deja aprobată de CL. Proiectul a fost făcut de specialiști, cu contribuția Serviciului Poliției Rutiere, noile sensuri giratorii fiind, potrivit primarului Ion Lungu, practice și de natură să ducă la fluidizarea circulației.
 

Semafoare vor fi puse la intersecția Străzii Scurte cu Bulevardul George Enescu (Dorna) și străzii Nicolae Bălcescu cu Bulevardul Ana Ipătescu (McDonalds), toate urmând a fi funcționale la 30 iunie a.c. În program mai sunt prinse introducerea de sensuri unice pe anumite străzi și „insule” pietonale la trecerile de pietoni. De altfel, în lucru este studiul de circulație, așteptându-se ca documentația fie dată gata până la finele lunii. Odată cu aprobarea Planului Urbanistic General, se va rezolva și problema centurilor ocolioare, una de stringentă actualitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: