Viceprimarul Angela Zarojanu cere „asfalt de calitate”

SCCF Iași, criticată pentru lipsa de profesionalism

Dna Angela Zarojanu, viceprimar al Sucevei, a criticat, ieri, modul în care societatea care se ocupă de asfaltarea străzilor din municipiul Suceava, SCCF Iași, a început campania de asfaltare. Dna Angela Zarojanu a spus, ieri, într-o conferință de presă, că „nu suntem mulțumiți de modul cum au început asfaltările”, explicând că a solicitat firmei responsabile „întărirea forțelor”.
 

Angela Zarojanu

În urma discuției, se pare că cei de la Iași au înțeles mesajul și vor aduce în Suceava mult mai multe utilaje și se vor apuca de treabă. Viceprimarul s-a arătat nemulțumit de modul cum arată străzile, mai ales cele către intrările dinspre municipiile Fălticeni și Botoșani, despre care a apreciat că sunt grav avariate. „Avem bani puși deoparte, însă vrem asfalt de calitate la Suceava”. Graba executivului local este generată și de apropierea sărbătorii Paștelui. Anul acesta, Primăria are prevăzută în buget suma de 50 de miliarde de lei pentru plombarea și asfaltarea străzilor, însă dna Zarojanu a anunțat că, în caz de nevoie, s-ar mai putea găsi bani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: