Doctorului Gospodaru i s-a adăugat Radu Vătafu

Consilierul municipal liberal Radu Vătafu și-a anunțat ieri candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PNL. El a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că a luat această decizie ca urmare a discuției pe care a avut-o cu o parte importantă dintre membrii organizației, la îndemnul liberalilor din cartierul Burdujeni și al celor de la organizația de tineret. „Trebuie să fie o competiție reală în PNL Suceava. Am observat că se dorește un președinte care să comunice foarte bine cu tinerii. Din punctul meu de vedere, nu există comunicare între tineri și actualul președinte, dl Gabriel Gospodaru”, a explicat domnul Vătafu.
 

El este membru PNL din 2002, înainte fiind membru al PNȚCD. Interesant este faptul că, din echipa pe care și-a propus-o, șase sunt seniori și patru sunt reprezentanți de la tineret. Susținerea pe care o are din partea organizației de tineret este evidentă, mai ales că, la conferința de presă de ieri, alături de domnul Vătafu a stat consilierul local Vasile Bilius, membru al TNL. Candidatul a mai anunțat că, din punctul său de vedere, calitatea de consilier local este direct compatibilă cu cea de președinte, în condițiile în care proiectul său politic se află în concordanță cu programul administrativ al actualului primar, dl Ion Lungu. Domnul Vătafu nu s-a sfiit să critice perioada de non combat politic din momentul în care doamna Angela Zarojanu (alături de întreg Biroul Municipal Suceava) a fost înlocuită pe motiv că ar fi pactizat cu PSD cu ocazia alegerilor pentru funcțiile de viceprimari ai Sucevei. „A lipsit un management concret în organizație. Nu a fost viață politică la PNL Suceava după «debarcarea» doamnei Zarojanu. Nu s-au mai primit noi membri, nu s-au mai făcut acțiuni”, a mai spus domnul Vătafu. Întrebat dacă are încuviințarea domnului primar Ion Lungu pentru a candida la funcția de președinte, el a explicat că domnul Lungu „nu m-a încurajat în demersul meu. Nu mă interesează părerea domnului Lungu. Din punctul meu de vedere, corect ar fi ca primarul să susțină la președinție un consilier local.” Radu Vătafu este inginer la SC TERMICA SA Suceava de 21 de ani, fiind actualmente șeful Serviciului Investiții. În cursa pentru funcția de președinte al Organizației Municipale Suceava a PNL se mai află înscris doar actualul președinte interimar, dr. Dan Gabriel Gospodaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: