Tragedie rutieră pe raza orașului Solca

> Două fete, eleve la Liceul din Solca, de 18 și, respectiv, 17 ani, au murit pe loc > Colegul lor, Florin-Ciprian M., se zbate între viață și moarte > 80% din mașina implicată în accident a fost distrusă Ieri dimineață, în jurul orei 7,30, pe drumul național 2 E, la ieșirea din satul Clit-Arbore, spre Solca (în dreptul Cabanei „Trei iazuri”), s-a înregistrat un accident de circulație cutremurător. Iată, pe scurt, „filmul” tragediei care a îndoliat mai multe familii. Gheorghe Manole, de 45 de ani, din comuna Marginea, se îndrepta, cu un autoturism înmatriculat în Italia, spre Solca. Era ora când mulți copii de vârstă școlară se îndreptau spre sălile de curs, după o bine meritată vacanță de primăvară.
 

În satul Clit, „italianul” a oprit și a luat, la „ocazie”, 4 tineri: doi băieți, frații Moloceniuc, și două fete. R. Mihaela, de 18 ani, și G. Laura-Simona, de 17 ani, eleve de liceu, împreună cu un coleg, s-au așezat pe bancheta din spate a mașinii. Celălalt elev a preferat locul din față. În dreptul Cabanei „Trei iazuri”, de pe raza orașului Solca, cel de la volan a pierdut controlul volanului (probabil din cauza vitezei excesive). Mașina, puternică, cu mulți cai putere, nu a mai putut fi stăpânită și a părăsit partea carosabilă, izbindu-se cu violență în copacii ce formează o lizieră pe marginea drumului. Impactul a fost deosebit de dur. Practic, autoturismul s-a desfăcut în bucăți, fiind dis-trus în proporție de 80%. În urma accidentului, cele două fete au murit pe loc. Șoferul și unul dintre frații Moloceniuc, Florin-Ciprian, au fost răniți grav, fiind internați de urgență în spital. A scăpat, ca prin minune, nevătămat, Răzvan-Cezar. Imediat după accident, un echipaj din cadrul Serviciului poliției rutiere Suceava, coordonat de subcomisarul Ioan Crap, a început cercetările.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: