RUGBI, DIVIZIA NAȚIONALĂ

Spulberați de campioană

Rugbiștii de la CSM Eldoforest au mâncat, pe teren propriu, în ce-a de-a patra ediție a returului campionatului, o „onorabilă” bătaie de la campioana en titre, Dinamo București. Scorul partidei: 13 – 34 ( 6 – 22). „În acest meci nu mă așteptam să câștigăm, dar speram într-un joc bun al elevilor mei. Din păcate, aceștia nu prea mi-au respectat indicațiile tactice și au avut o groază de ezitări în apărare.
 

Speculate, de fiecare dată, ca niște profesioniști adevărați, de oaspeți. Am avut, de ce să nu recunosc, și momente bune, mai ales în grămezile or-donate și spontane, dar și în margini. Totuși, campionii sunt campioni și acest lucru nu am avut cum să-l întoarcem, în pofida scurtelor noastre minute de dominare, când am fi putut să mai re-ducem din handicap”, a declarat după meci antrenorul Constantin Vlad. Sâmbătă, sucevenii joacă la Bârlad cu Rulmentul, principala „con-tracandidată” la retrogradare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: