Scurtcircuit devastator

> Noapte de coșmar pentru 3 familii din Vicovu de Jos > 3 gospodării au fost mistuite de flăcări > Valoarea pagubei se ridică la circa 800 de milioane de lei Duminică noapte, în jurul orei 22, în comuna Vicovu de Jos, a izbucnit un puternic incendiu. De la un scurt-circuit electric, gospodăria lui L. Constantin, de 40 de ani, din localitate, a fost cuprinsă de flăcări.
 

Focul dezlănțuit, „stimulat” de vânt, s-a întins repede, ajungând și la anexele gospodărești, mistuindu-le. Nu au apucat să ajungă, la fața locului, pompierii militari, că vâlvătaia s-a extins și la gos-podăriile învecinate aparți-nând lui U. Ilie, de 37 de ani, și F. Ștefan, de 35 de ani. Incendiul a luat proporții, fiind greu de stăpânit. În ciuda efortului depus de pompierii civili și militari, bunuri adu-nate prin trudă au fost trans-formate în scrum. Din trei go-spodării s-a ales praful. Preju-diciul a fost estimat la circa 800 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: