Scor Alb al Cetății la Bacău

Cetatea Suceava s-a întors de la Bacău, unde a întâlnit una dintre candidatele la promovare, FCM II, cu un rezultat de egalitate, 0-0. Scorul nu convine nici uneia dintre cele două formații, atât timp cât Aerostarul din același oraș, principal favorit în lupta pentru accederea în Divizia B, a câștigat pe teren propriu cu CFR Pașcani, propulsându-se pe prima poziție a clasamentului.
 

Despre meciul sucevenilor se poate spune, afirmă specialiștii, că ei au evoluat cu curaj, reușind să pună bețe-n roate apărării gazdelor. În minutul 78, chiar au înscris, prin Apetrei, din păcate aflat în poziție de ofsaid validată de arbitrul întâlnirii. În urma acestui rezultat, Cetatea se si-tuează pe locul III al clasamentului, după FCM II Bacău, dar păstrează neatinse șansele de promovare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI