O fetiță – desfigurată de un câine lup

O fetiță în vârstă de 8 ani, din Horodnicu de Sus, a fost adusă la Urgențe cu fața desfigurată, după ce a fost mușcată de un câine lup. Copila a fost internată, duminică seară, în Secția ORL a spitalului sucevean. Mama ei, care mai are acasă încă 5 copii, spune că sărăcia și nevoia au dus-o în curtea unei persoane mai înstărite din localitate, care a chemat-o să-i dea niște haine.
 

Ea s-a dus acolo cu fetița și, când a intrat în curte, a văzut mai mulți câini mici. Femeia spu-ne că stătea în spatele fetei, încercând s-o ferească de câinii respectivi, și n-a ob-servat câinele lup care a sărit drept în fața fetei, mușcând-o din plin. Potrivit declara-țiilor mamei, ea a reușit, cu eforturi supraomenești, într-un final, să scoată capul fiicei din gura câinelui. Iar când și-a văzut copilul plin de sânge a rugat-o pe stăpâna casei s-o ducă la spital cu una dintre mașinile care erau în curte. Respectiva a preferat însă să cheme ambulanța, spune mama. Starea fetei este stabilă, în prezent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: