‘’Nu am fost niciodată obosit’’

> Dl Simion Sticleț lasă locul dlui Costache Bîrlădeanu ca șef (interimar) al IJPF Suceava Din Ordinul ministrului Administrației și Internelor, începând cu data de 4 aprilie, comisarul-șef Simion Sticleț, șeful Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava, își încetează activitatea. După 35 de ani de muncă, la vârsta de 55 de ani, în conformitate cu Statutul Polițistului, dl Sticleț iese la pensie, mulțumindu-le tuturor acelora din mass-media cu care a cooperat și a avut o relație amiabilă.
 

‘’Inspectoratul a avut rezultate bune, am  fost tot timpul apreciați, eu n-am fost obosit niciodată,  tot timpul am fost de veghe la hotarele României și, mai ales,  la frontiera de Nord’’, a precizat dl Sticleț, care a intrat în rezervă cu gradul de colonel. Până la data la care va fi scoasă la concurs funcția de șef al IJPF, interimatul va fi asigurat de comisarul-șef Costache Bîrlădeanu, care gestionează și funcția de prim adjunct al șefului de Inspectorat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: